Fietsenpark beheer

 

Fietsenpark beheerHeeft u bij uw bedrijf of organisatie fietsen in eigen beheer die worden ingezet bij uw dagelijkse werkzaamheden? Of overweegt u fietsen de mogelijkheid om fietsen het mobiliteitsplan van uw bedrijf op te nemen? Dan bent u bij Bike 2 Business aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de implementatie van de fiets in het dagelijkse gebruik en laten u kennismaken met de grote voordelen die de fiets op uw organisatie kunnen hebben. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten fietsen en bieden u verschillende financieringsvormen aan.

Welke soort fiets? E-Bike of gewone fiets

Wij leveren en onderhouden alle soorten fietsen, van elektrische fiets tot mountainbike en van transportfiets tot vouwfiets. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de juiste fietsen selecteren en hiervoor een onderhoudsplan maken. Dit om er voor te zorgen dat u altijd veilig en vertrouwd de fietsen kunt inzetten waar dat nodig is.

Onderhoudsplan fietsenpark

Fietsen blijven veilig en praktisch goed inzetbaar als ze regulier onderhoud krijgen. Wij maken een onderhoudsplan op maat om er voor te zorgen dat uw organisatie optimaal gebruik kan maken van de fietsen met een zo klein mogelijk uitvalpercentage.

Financiering van uw fietsen

Bike 2 Business biedt u verschillende mogelijkheden voor de financiering van uw fietsenpark aan. Zo werken we samen met een gerenommeerde leasemaatschappij om u zo een scherp lease tarief aan te kunnen bieden op zowel financial lease als full operational lease basis. Wenst u de fietsen uit eigen middelen aan te schaffen, dan profiteert u bij Bike2Bussiness altijd van een zeer scherp tarief.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en werken we dit uit tot een offerte op maat.

Uw fietsen, uw visitekaartje?

Fiets als marketing instrumentFietsen zijn natuurlijk primair bedoelt om mobiliteit te verschaffen. Toch is het ook een erg mooi marketing instrument als het op de juiste wijze wordt ingezet. Wat dacht u van een mooie opvallende fiets in uw bedrijfskleuren, voorzien van uw logo? De fietsen worden dagelijks gebruikt en zo is uw reclame goed zichtbaar in het straatbeeld. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van ‘branded’ fietsen.